You are here: Vásárlási feltételek

Kreatív Bazár

Az Ön kosara

Az Ön kosara pillanatnyilag üres.

Vásárlási feltételek

Regisztráció, bejelentkezés
A kreativbazar.hu oldalon csak regisztrált felhasználók tudnak vásárolni. A regisztrációt a "Belépés a Webáruházba" menüpont alatt  vagy az alábbi linkre kattintva találod meg: http://kreativbazar.hu/register.html Itt a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatokat kell megadnod. A regisztrációt az e-mail cím azonosítja, azaz minden e-mail címet csak egyszer lehet regisztrálni. A regisztráció semmilyen kötelezettséggel nem jár! Ezután beléphetsz -az oldal tetején- a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval, s azonnal megkezdheted a vásárlást. A regisztrációt a vásárlás befejezésekor is megteheted.

Elfelejtett jelszó, felhasználónév
Ha már regisztrált vásárló vagy, de elfelejtetted felhasználóneved vagy jelszavad, használd a jelszó, illetve a felhasználónév emlékeztetőt. A regisztrációt a "Belépés a Webáruházba" menüpont alatt  vagy az alábbi linkre kattintva találod meg: http://kreativbazar.hu/felhasznalo/reset.html vagy http://kreativbazar.hu/felhasznalo/remind.html Ha itt megadod a regisztrált e-mail címed, akkor a jelszavad vagy felhasználóneved e-mailben elküldjük arra.

Fizetési, szállítási lehetőségek
A megrendelt termékeket lehetőségeink szerint a legkedvezőbb postai díjon küldjük el. 0-2 kg-ig ajánlott levélként postázunk, 2-20 kg esetén standard postai csomagként. Néhány termék a mérete miatt azonban - függetlenül a súlyától - már csak csomagként postázható. Ilyenkor célszerű körülnézni még a termékeink között, hogy minél gazdaságosabban ki tudd használni a postaköltséget.

1. Személyes átvétel
Személyes átvételre tótkomlósi székhelyünkön van lehetőség előre egyeztetett időpontban. Személyes átvételnél nem kell semmilyen plusz szállítási költséget fizetned, csak a vásárolt termékek árát. Személyes átvételkor nyugtát adunk, ha ÁFÁ-s számlát szeretnél kapni, akkor azt a megrendeléskor jelezd külön a megjegyzés mezőben.

2. Előreutalás
Minden rendelés visszaigazoló levelünkben feltüntetjük az utaláshoz szükséges adatokat. Fontos, hogy utaláskor a megjegyzés rovatba tüntesd fel a megrendelésed számát, mert ez alapján tudjuk beazonosítani a beérkezett összeget. Amint megjelenik az összeg a bankszámlánkon, 5 munkanapon belül postázzuk a csomagot.

3. Utánvéttel
Lényegesen megdrágítja a szállítási költséget. Utánvét esetén a vételárat és a szállítás díját az átvétel helyén kell megfizetni, felhívom a figyelmet, hogy a csomagot csak akkor lesz lehetőséged kibontani, ha minden költséget kifizettél a postásnak.

4. Egyedi csomagok
Egyedi csomagok feladásáról a feladás előtt árajánlatot küldünk. Postai csomagokat a Magyar Posta Zrt. szállítja ki külföldre és belföldre egyaránt. Amennyiben a kézbesítéskor nem tartózkodsz a megadott címen, úgy a postás értesítést hagy a postaládádban, hogy csomagküldeményed érkezett. Ezen értesítéssel a területileg illetékes postahivatalban átveheted a csomagot.
Mindenképpen adj meg egy vezetékes vagy mobilszámot, amin el tudunk érni!
Ha bármilyen kérdésed lenne a szállítással kapcsolatosan, hívj a 06 20 579 54 14 -es telefonszámon.

Szállítási határidő:
Raktáron lévő termékek esetében a visszaigazolástól, illetve előre utalásnál a vételár beérkezésétől számított 5 munkanapon belül postára adjuk a csomagot vagy levelet, erről e-mailben értesítést küldünk. Egyedi megrendeléseknél a szállítási határidőt e-mail-ben pontosítjuk. Amennyiben a leírt határidőn belül nem kapsz e-mailt, vagy nem érkezik meg további 5 munkanapon belül a csomag, kérlek jelezd felénk, hogy meg tudjuk a szükséges lépéseket tenni. A világháló és a posta útjai kifürkészhetetlenek.

Csomagolás:
A megrendeléseket biztonságos kartondobozba, vagy borítékba csomagolva szállítjuk. Amennyiben külsérelmi nyomokat látsz átvételkor a csomagoláson, úgy vetess fel a kézbesítővel jegyzőkönyvet, amelynek egy példánya Nálad marad, egy pedig a kézbesítőnél. Postai csomagküldés esetén, ha a csomag átvételkor szakadt, sérült, ebben az esetben is is a postához fordulhatsz reklamációval.
A törékeny árukat külön díjszabás szerint szállítja a posta, ilyenkor célszerű a csomagot a kézbesítő előtt kibontani és ellenőrizni, hogy épségben van-e, sérülés esetén szintén jegyzőkönyvet kell felvetetni.

Szavatosság, jótállás
Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk-ban és a 49/2003. (VII.30.) GKM rendeletben foglaltak az irányadóak.

Fontosabb részek:

  • A jótállás tárgyi hatálya: a Magyar Köztársaság területén fogyasztói szerződés keretében értékesített, a 151/2003. Kormányrendelet mellékletében felsorolt új tartós fogyasztási cikkekre terjed ki.
  • Jótállási idő: 12 hónap, ha a gyártó a fogyasztási cikkre a fenti rendeletben előírtnál kedvezőbb jótállási feltételeket vállal, a jótállás alapján a forgalmazót megillető jogok a fogyasztói szerződés teljesítésének időpontjában átszállnak a fogyasztóra.
  • Jótállási idő újraindulása: a jótállás időtartama a kicserélt termékre (annak kicserélt részére) újra kezdődik.
  • A fogyasztó a jótállás iránti igényét a forgalmazónál és az általa a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti.


Jótállási igény érvényesítésének feltétele:

  • A jótállási igény a jótállási jeggyel érvényesíthető.
  • Amennyiben pedig a vevő bemutatja a fizetési bizonylatot is, úgy a fogyasztói szerződés megkötését viszont bizonyítottnak kell tekinteni (ezért és a későbbi szavatossági igény érvényesíthetősége miatt is érdemes megőrizni a blokkot).
  • A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére való átadásának elmaradása nem érinti a kötelező jótállást.
  • Javítási határidő: A forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást legfeljebb 15 napon belül elvégezze. A forgalmazó köteles viszont az adott termék tulajdonságaira és annak a fogyasztó által elvárható rendeltetésére figyelemmel megfelelő határidőn belül a fogyasztónak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül elvégezni a javítást.
  • 3 napos csere: Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított 3 munkanapon belül érvényesít csereigényt, akkor a forgalmazó nem hivatkozhat az aránytalan többletköltségre, hanem köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza.


A hiba tényének, jellegének bizonyítása:
Aki a szerződés hibátlan teljesítéséért szerződés vagy jogszabály alapján jótállásra köteles, ennek időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. Fogyasztói szerződés esetében az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A felek ettől eltérő megállapodása semmis.

A hibás teljesítés esetén a jogosult:
Elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
Ha a kötelezett a dolog kijavítását megfelelő határidőre nem vállalja, vagy nem végzi el, a jogosult a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja.
A jogosult a kijavításig vagy kicserélésig az ellenszolgáltatás arányos részét visszatarthatja.
A javítószolgálat helyszínre történő kiszállása: A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.
Alkatrész ellátási és javítószolgálati kötelezettség: Nincs előírás
A szavatosság tárgyi hatálya valamennyi fogyasztási cikkre kiterjed.

Szavatossági idő:
Fogyasztói szerződés esetében a fogyasztó a teljesítés időpontjától számított kétéves elévülési határidő alatt érvényesítheti szavatossági igényét.
Szavatossági idő újraindulása A szavatossági jog érvényesíthetőségének határideje a dolognak vagy jelentősebb részének kicserélése (kijavítása) esetén a kicserélt (kijavított) dologra (dologrészre), valamint a kijavítás következményeként jelentkező hiba tekintetében újból kezdődik.
Hol érvényesíthető a szavatossági igény? A fogyasztó a szavatosság iránti igényét a forgalmazónál érvényesítheti.
Szavatossági igény érvényesítésének feltétele: A szavatossági igény a vásárlás tényét igazoló fizetési bizonylat bemutatása mellett érvényesíthető.
A hiba tényének, jellegének bizonyítása: Aki a szerződés hibátlan teljesítéséért szerződés vagy jogszabály alapján jótállásra köteles, ennek időtartama alatt a felelősség alól csak akkor mentesül, ha bizonyítja, hogy a hiba oka a teljesítés után keletkezett. Fogyasztói szerződés esetében az ellenkező bizonyításáig vélelmezni kell, hogy a teljesítést követő hat hónapon belül felismert hiba már a teljesítés időpontjában megvolt, kivéve, ha e vélelem a dolog természetével vagy a hiba jellegével összeegyeztethetetlen. A felek ettől eltérő megállapodása semmis.
A hibás teljesítés esetén a jogosult: Elsősorban - választása szerint - kijavítást vagy kicserélést követelhet, kivéve, ha a választott szavatossági igény teljesítése lehetetlen, vagy ha az a kötelezettnek a másik szavatossági igény teljesítésével összehasonlítva aránytalan többletköltséget eredményezne, figyelembe véve a szolgáltatott dolog hibátlan állapotban képviselt értékét, a szerződésszegés súlyát, és a szavatossági jog teljesítésével a jogosultnak okozott kényelmetlenséget;
Ha sem kijavításra, sem kicserélésre nincs joga, vagy ha a kötelezett a kijavítást, illetve a kicserélést nem vállalta, vagy e kötelezettségének nem tud eleget tenni - választása szerint - megfelelő árleszállítást igényelhet vagy elállhat a szerződéstől. Jelentéktelen hiba miatt elállásnak nincs helye.
A kijavítást vagy kicserélést - a dolog tulajdonságaira és a jogosult által elvárható rendeltetésére figyelemmel - megfelelő határidőn belül, a jogosultnak okozott jelentős kényelmetlenség nélkül kell elvégezni.
Ha a kötelezett a dolog kijavítását megfelelő határidőre nem vállalja, vagy nem végzi el, a jogosult a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja.
Ha a kötelezett a dolog kijavítását megfelelő határidőre nem vállalja, vagy nem végzi el, a jogosult a hibát a kötelezett költségére maga kijavíthatja vagy mással kijavíttathatja.
A javítószolgálat helyszínre történő kiszállása: A rögzített bekötésű, illetve a 10 kg-nál súlyosabb, vagy tömegközlekedési eszközön kézi csomagként nem szállítható fogyasztási cikket - a járművek kivételével - az üzemeltetés helyén kell megjavítani. Ha a javítás az üzemeltetés helyén nem végezhető el, a le- és felszerelésről, valamint az el- és visszaszállításról a forgalmazó gondoskodik.
Alkatrészellátási és javítószolgálati kötelezettség: Nincs előírás
Szavatossági igény érvényesítése estén a vevő kérheti a termék javítását, cseréjét, vagy a vételár csökkentését.
Hibás teljesítés esetén a Megrendelő kérheti a termék kijavítását, a megfelelő mértékű árleszállítást vagy a termék cseréjét. A termék javításának (pl.: ha az ágyneműhuzat a varrás mellett elszakadt, de megvarrható) költségei, az Eladót terhelik. A Megrendelő kérheti a termék cserét, kivéve, ha a hiba rövid idő alatt értékcsökkenés nélkül javítható, és a kijavítás a jogosult érdekeinek sérelme nélkül lehetséges Fogyasztó kifogásolási eljárás menete:
A forgalmazó a fogyasztó kifogásáról jegyzőkönyvet köteles felvenni, amelyben rögzíti:
a) a fogyasztó nevét, címét,
b) a fogyasztási cikk (a továbbiakban: áru) megnevezését, vételárát,
c) a vásárlás időpontját,
d) a hiba bejelentésének időpontját,
e) a hiba leírását,
f) a fogyasztó által érvényesíteni kívánt igényt,
g) a kifogás rendezésének módját.
Ha a kifogás rendezésének módja a fogyasztó igényétől eltér, ennek indokolását a jegyzőkönyvben meg kell adni.
A jegyzőkönyv másolatát a fogyasztónak át kell adni.
Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót.
Javításra az árut elismervény ellenében kell átvenni. Az elismervényen fel kell tüntetni a fogyasztó nevét és címét, az áru azonosításához szükséges adatokat, az áru átvételének idejét, és azt az időpontot, amikor a fogyasztó a kijavított árut átveheti.
Felhívjuk szíves megrendelőink figyelmét arra, hogy mivel sem a jótállásnál sem pedig a szavatosságnál nincs törvényileg szabályozva az alkatrész ellátási és javítószolgálati kötelezettség, ezért WebÁruházunk ilyen eseteknél a termék cserét alkalmazza. Amennyiben a termék cseréjét valamilyen okból nem tudjuk teljesíteni, úgy a termék vételárát levásárolhatja áruházunkban, vagy visszafizetjük a vevőnek. (A hibás teljesítés jogi szabályozásáról a Ptk.306.§. rendelkezik).
A nem rendeltetésszerű használatból eredő hibák esetén a szavatossági igény nem érvényesíthető. Leértékelt áru esetén is érvényesíthető, ilyenkor is lehet minőségi kifogással élni, amennyiben a kereskedő nem jelölte meg a leértékelés okát (pl.: esztétikai sérülés).
A szavatosság hatálya minden fogyasztási cikkre kiterjed. A jótállás csak az új tartós fogyasztási cikkekre vonatkozik. Ezért minden egyes terméknél a termék tulajdonságok oldalon feltüntetjük, hogy az adott termékre vonatkozik-e jótállás vagy sem, "Jótállás érvényesíthető-e" "Igen" "Nem" formában.

49/2003 GKM rendelet teljes szövege itt olvasható.

KreatívBazár Webáruház – MADEXIM Kft.
Telephely: 5940 Tótkomlós, Nap u. 1.
Adószám: 13242538-2-04
Cégjegyzékszám: Cg. 04-09-006265
Cégjegyzéket vezető bíróság: Békés Megyei Bíróság
Weboldal: www.kreativbazar.hu
Kapcsolattartó neve: Csótya Andrea
Telefonszáma: 20/579-54-14
E-mail

Vásárlás, rendelés

A termékkategóriákat baloldalt találod. A termékkategóriákra kattintva a kategórián belüli további alkategóriák, illetve a termékek találhatók. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra, akkor a termékek alatt lévő számok segítségével lapozhatsz.

Ha egy termékről bővebb információt szeretnél kapni, akkor kattints a "Termék részletek..." feliratra. Ekkor a termék oldalára jutsz el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphatsz. Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára forintban, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

A kiválasztott terméknél lévő rubrikába azt a számot írd be, amennyit meg szeretnél vásárolni belőle. Ha a megrendelt mennyiség meghaladja a készleten lévő darabszámot, akkor e-mail értesítést kérhesz, ha érkezik az adott termékből. Ilyenkor nem teszi bele a készleten lévő menyiséget automatikusan a kosárba, csak amennyit beírsz a készlet erejéig, amit bal oldalon láthatsz. Amikor a számot beírtad, kattints a "Kosárba" feliratra. Ekkor a kiválasztott termék a kosárba kerül, majd a további termékeket is a fenti módon tudod a kosárba tenni. A termék részletes adatai között szerepel, hogy jelenleg mennyi van raktáron az adott termékből. Amennyiben ennél többet szeretnél vásárolni azt jelezd felénk az "Értesítést kérek"-re kattintva, e-mailben visszajelezzük, hogy megoldható-e és mikorra a kért mennyiség beszerzése.

A kosár tartalmát megtekintheted a Kosár tartalma feliratra való kattintással. Itt lehetőség van a mennyiségek megváltoztatására, illetve törlésére is. A kosár tartalmát az előzmények törléséig őrzi meg a rendszer.

Ha mindent rendben találsz és eldöntötted, hogy megrendeled a termékeket, kattints a "Kasszához" feliratra, és a következő lépésekben véglegesítsd megrendelésed.

Adataid módosítása

A webáruházba való belépés után tudod módosítani a személyes adataidat, elérhetőségeidet, a szállítási, számlázási címet, a jelszót vagy a felhasználónevet. Ehhez kattints az oldal tetején található bejelentkezés sávban a Vásárlói adatokra.

Adataid védelme

A KreativBazár.hu üzemeltetőiként nagyon fontos számunkra a látogatóink, vásárlóink személyes adatainak védelme.

A webáruházunk legtöbb oldala úgy is látogatható, hogy semmilyen adatot nem kell megadnod magadról. A vásárláshoz azonban szükséges elkérnünk bizonyos adatokat, amelyekhez kizárólag mi férünk hozzá. Harmadik félnek nem adjuk ki azokat.

A célunk az, hogy a lehető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki látogatóinkat. Ennek teljesítéséhez adatokat gyűjtünk látogatásodról, melyek nem személyesen hozzád köthetők, hanem csak a látogatásod és a számítógéped jellemzik: például a látogatás során használt számítógéped IP címe, a hálózati név és az ebből következő földrajzi adatok, böngésződ típusa, látogatásaid időpontjai, milyen oldalakról érkeztél hozzánk, mely oldalakat nézted meg és mikor, mennyi ideig tartózkodtál az oldalon. Ezeket az adatokat nem nevekhez és személyekhez, hanem azonosítószámokhoz társítjuk.

A fentiekben említett adatok kezelésének célja a weboldalunkon nyújtott szolgáltatások hatékonyabb működtetése, minőségének fenntartása, a weboldal látogatottsági statisztikáinak készítése, a weboldal használata vagy működtetése során esetlegesen felmerülő hibák és a weboldal ellen irányuló támadási kísérletek elhárítása. Ezekről az adatokról statisztika készül és a havi rendszerességgel keletkező napló-állományok tárolásra kerülnek az üzemeltető szerverén.

E nyilatkozatban nem érintett kérdésekben a hatályos vonatkozó törvények az irányadóak.

Ha visszaküldenéd - az elállás joga

Megrendelése során Ön élhetsz a 213/2008. (VIII. 29.) számú Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállási joggal.

Internetes vásárlások esetén a szerződéstől az áru átvételét követő 8 (nyolc) munkanapon belül indoklás nélkül elállhatsz. Fontos, hogy az átvétel dátumát bizonyítsa a postai csomagjegyzék, illetve a futárszolgálat szállítójegyzéke.

Elállási jog érvényesítéséhez elegendő, hogy írásban Elállási nyilatkozat -odat cégünkhöz a termék átvételt követő 8 (nyolc) munkanapon belül eljuttasd. Az általad átvett terméknek nem kell 8 (nyolc) munkanapon belül visszaérkeznie cégünkhöz. A Webáruházunkban szereplő összes megvásárolható termékre vonatkozik a 8 (nyolc) munkanapos elállás lehetősége, függetlenül attól, hogy a termék akciós-e vagy sem.

Elállásnál az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget (termék vételára + postaköltség) haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő 30 (harminc) napon belül visszatéríteni. A visszaküldött termék mellé kérjük a számlát is mellékelni.

Ezúton felhívjuk szíves figyelmedet, hogy a vevő viseli az elállás esetén, az áru visszaszolgáltatásával kapcsoltban felmerült összes költséget.

Az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

Az Internetes vásárlásoknál is érvényesek a szavatossági jogok, ha a termék gyári hibás, akkor nyugodtan fordulhatnak az Eladóhoz minőségi kifogásukkal.

Fogyasztóvédelemmel kapcsolatos jogszabályokat, rendeleteket ide kattintva tekintheti meg.

LEGRFISSEBB KREATÍVOK

Műanyag biztonsági szem fekete 12 mm
Műanyag biztonsági szem fekete 12 mm
70 Ft

Műanyag biztonsági szem fekete 10 mm
Műanyag biztonsági szem fekete 10 mm
60 Ft

Műanyag biztonsági szem fekete 9 mm
Műanyag biztonsági szem fekete 9 mm
55 Ft

Műanyag biztonsági szem fekete 8 mm
Műanyag biztonsági szem fekete 8 mm
50 Ft

Műanyag biztonsági szem fekete 6 mm
Műanyag biztonsági szem fekete 6 mm
40 Ft

Koktél szalvéta oliva 30
Koktél szalvéta oliva 30
35 Ft

Koktél szalvéta szülinapos maci
Koktél szalvéta szülinapos maci
35 Ft

Koktél szalvéta kert fűszernövények 472
Koktél szalvéta kert fűszernövények 472
40 Ft

AKCIÓS KREATÍVOK

Szalvéta húsvéti tojások barack alapon
Szalvéta húsvéti tojások barack alapon
50 Ft
38 Ft
Kedvezmény: 25.00%


Mintalyukasztó tojás 16 mm dekorgumihoz is
Mintalyukasztó tojás 16 mm dekorgumihoz is
1 350 Ft


Műanyag tojás 6 cm fehér
Műanyag tojás 6 cm fehér
50 Ft


Szalvéta húsvét nyuszi és egyéb apró minta
Szalvéta húsvét nyuszi és egyéb apró minta
35 Ft


Ma 2018. február 18., vasárnap, Bernadett napja van. Holnap Zsuzsanna napja lesz.